Byggstädning Halmstad

Byggstädning-Halmstad

Professionell Byggstädning i Halmstad

Nybygge eller ombyggnation? När det gäller byggstädning i Malmö & Halmstad, kontakta Besses.

När man bygger nytt eller renoverar en bostad krävs det en ordentlig byggstädning. Detta för att få bort smuts och byggdamm som kan vara hälsofarligt för de som ska bo och vistas i bostaden.

Enligt normen så är en byggstädning en process där man torkar bort allt byggdamm. Man dammar, dammsuger och våttorkar alla ytor så att allt är i så kallat brukbart skick, samt att man avlägsnar alla byggsopor. I grunden handlar detta om att besiktningsmannen ska kunna inspektera alla ytskikt på ett korrekt sätt och därmed vara säker på att allt är rätt gjort.

Vi rekommenderar att lägga till tjänsten Storstädning

Lite beroende på vilken typ av lokal som det handlar om, så kanske man vid inflyttning i exempelvis en ny villa, önskar en något grundligare rengöring. Vid sådana tillfällen tycker vi att man bör lägga till vår tjänst Storstädning som går mer på djupet i rengöringen av den nya bostaden.

Du kan läsa mer om Storstädning här.

Varför Besses Städfirma?

Erfaren personal

vi kommer alltid i tid

vi tar inga extra avgifter

Bästa utrustning

Våra tjänster

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Trappstädning
  • Byggstädning
  • Fönsterputsning

Hur kan vi hjälpa dig?

Med Besses Städservice AB får du en bekymmersfri vardag till rätt pris. Vi utför all typ av städning, såsom hemstäd, kontorsstäd, byggstäd och fönsterputsning och har många års erfarenhet av städning och lokalvård.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver städhjälp. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. Vi sköter hela processen med RUT-avdraget.

Kontakta oss för mer information eller offert så hjälper vi till. 

Anlita oss för byggstädning i Malmö & Halmstad

När det är nyrenoverat eller nybyggt så vill man ju komma hem till en ren och skinande bostad. Om något är nytt vill man att det också ska dofta rent och fräscht! Så låt våra utbildade medarbetare ge dig den där ny-hems-känslan när du öppnar dörren för första gången. På Besses kan vi byggstädning och använder oss utav moderna metoder för att uppnå det bästa resultatet för ditt nya hem.

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara så nöjda som möjligt med våra städtjänster. Vi genomför därför kontinuerligt uppföljning och internutbildning för att säkerställa att både du som kund och våra medarbetare ska trivas med oss.

Erfaren personal

Professionell och erfaren personal redo att hjälpa dig när som helst, var du än är i Hamstad.

vi tar inga extra avgifter

vi inkluderar leveranser i pris

vi kommer alltid i tid

Ställ in ditt schema och få regelbunden och snabbare städning varje dag.