Trappstädning Halmstad

Trappstädning Halmstad

Professionell Trappstädning i Halmstad

Trapphus och entré är det första som möter dig när du besöker en bostad. Ett trapphus kan tyvärr snabbt bli smutsigt och ofräscht om städningen inte fungerar. I entréer och trapphus passerar ett stort antal människor dagligen som för med sig sand, grus och diverse smuts. Att ha en fungerande trappstädning är viktig av flera anledningar, inte bara för en ökad trivsel. Vi rengör trappstegen, fronterna och torkar även av ledstång och fästen. Från marmor till linoleum och alla material däremellan. Städningen utföres på alla typer av material oavsett storlek på trappan. Kontakta Besses i Malmö & Halmstad så hjälper vi dig med er trappstädning.

Säkerheten

Ur säkerhetssynpunkt är det minst lika viktigt att hålla trapphus och entré rena! Med grus och sand i trappan ökar sannolikheten för halk- och fallolyckor markant. Speciellt då bland barn och äldre. Skräp och löv som samlas i hörnen kan även utgöra en brandfara antingen genom självantändning eller bli lockande för någon att tända på. Om olyckan skulle vara framme är det fastighetsägaren som bär ansvaret.

På Besses städar vi kontorslokaler, privata bostäder, lägenheter, hus och trappuppgångar.

Varför Besses Städfirma?

Erfaren personal

vi kommer alltid i tid

vi tar inga extra avgifter

Bästa utrustning

Våra tjänster

  • Kontorsstädning
  • Flyttstädning
  • Storstädning
  • Trappstädning
  • Byggstädning
  • Fönsterputsning

Hur kan vi hjälpa dig?

Med Besses Städservice AB får du en bekymmersfri vardag till rätt pris. Vi utför all typ av städning, såsom hemstäd, kontorsstäd, byggstäd och fönsterputsning och har många års erfarenhet av städning och lokalvård.

Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver städhjälp. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. Vi sköter hela processen med RUT-avdraget.

Kontakta oss för mer information eller offert så hjälper vi till. 

Anlita oss för trappstädning i Malmö & Halmstad

Trapphus och entré är det första som möter dig när du besöker en bostad. Vi hjälper dig att göra ett gott första intryck för både boende och besökare. Trappstädning kräver noggrannhet och kan vara ett stort och väldigt tidskrävande projekt. Beroende på väderförhållanden kan dessutom behovet av städningen variera. Vi kan hjälpa er att sköta om era byggnader, kontakta oss, så kan vi ta hand om städningen åt dig! Våra utbildade medarbetare använder sig utav moderna metoder för att uppnå det bästa resultatet för ditt hem.

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara så nöjda som möjligt med våra städtjänster. Vi genomför därför kontinuerligt uppföljning och internutbildning för att säkerställa att både du som kund och våra medarbetare ska trivas med oss.

Erfaren personal

Professionell och erfaren personal redo att hjälpa dig när som helst, var du än är i Hamstad.

vi tar inga extra avgifter

vi inkluderar leveranser i pris

vi kommer alltid i tid

Ställ in ditt schema och få regelbunden och snabbare städning varje dag.