Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Flyttfirma Båstad

Trygg och prisvärd flytthjälp i Båstad

Står du inför en flytt och har ont om tid, eller vill vara säker på att dina saker hamnar tryggt i lådorna? Det finns många fördelar med att anlita oss på Besses när du står inför en flytt. Vi sköter allt det praktiska åt dig på ett effektivt sätt – allt ifrån att ordna med flyttkartonger, packmaterial, magasinering till att transportera till den nya adressen.
Vi på Besses vet hur en snabb och smidig flytt ska gå till, vi har rätt verktyg och kunskap för en säker flytt.

Cheerful family having fun while moving into their new home.

Dags för flytt i Båstad?

Ska du flytta, men drar dig för det tunga jobbet att packa, bära och transportera? Vi tar hand om hela kedjan, allt från planering och bärhjälp till uppackning och montering.

Givetvis kan du lägga till tjänster inom flytt och städ, såsom:


Kontakta oss 
för mer information, anpassade lösningar eller om du har frågor eller funderingar. Vi är verksamma i hela Halland.

Därför är Besses rätt flyttfirma för din privatflytt eller bohagsflytt i Båstad!

Erfarenhet och kompetens:
Letar du efter en flyttfirma med lång erfarenhet? Vi har årtionden av erfarenhet inom flytt branschen och vår kompetenta personal är välutbildad för att hantera alla typer av flyttar. Rätt flyttfirma förstår de unika utmaningarna som kan uppstå under en privatflytt och är rustade med de rätta verktygen och teknikerna för att hantera dem.

Skräddarsydda lösningar:
Varje flytt är unik och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar nära med dig för att skapa en flyttplan som tar hänsyn till alla detaljer och säkerställer att din flytt genomförs smidigt.

Professionell packning och hantering:
Vårt team av erfarna flyttexperter tar hand om packningen och hanteringen av ditt bohag med största omsorg. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och säkerställer att det du flyttar transporteras säkert och utan skador.

Säkerhet och trygghet:
Vi prioriterar säkerheten för dina ägodelar. Besses har full försäkring och vi följer noggranna säkerhetsprotokoll för att minimera risken för skador under flytten. 

Välj Besses för din privatflytt i Halmstad

Fördelar med att använda Besses flyttfirma i Båstad

Prisvärd flytthjälp Halmstad

Begär Offert - Svar samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städ vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vår flyttfirma har varit verksamma sedan 2015, och vår erfarna personal löser flytten enkelt för dig i Båstad med omnejd. 

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör med försäkring

Vi är en växande professionell flyttfirma i Båstad som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt, företagsflytt eller flytt av kontor.

Vi erbjuder våra tjänster oavsett om du flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.

Frågor och svar om vår flyttfirma i Båstad

Tiden för en privatflytt varierar beroende på faktorer som bohagets storlek, avståndet till den nya platsen och eventuella särskilda önskemål. Vi arbetar effektivt för att göra din flytt så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Absolut! Mot en rimlig kostnad erbjuder vi professionell packningstjänst där våra experter tar hand om packningen av dina ägodelar med rätt förpackningsmaterial och tekniker.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att din flytt genomförs smidigt och utan skador. Om det mot förmodan skulle uppstå skador under din flytt, är vi fullt försäkrade och kommer att hantera eventuella skadeärenden professionellt.

Vi erbjuder våra flyttjänster i hela landet. Oavsett var du befinner dig, kan du lita på oss för att genomföra din flytt till önskad destination. 

Ja, vi kan även hjälpa till med flyttstädning efter din privatflytt. Vårt team av städexperter ser till att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för de nya ägarna.

Du kan kontakta oss via telefon eller e-post för att få en kostnadsfri och icke-bindande kostnadsuppskattning för flytt privatperson eller företag.

Det rekommenderas att du bokar din flytt så långt i förväg som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. 
Kontakta oss idag för att ta reda på hur lång tid flytten beräknas ta.