Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Byggstädning

Vi tar hand om byggstöket

Byggstädning är det som hjälper göra om en byggarbetsplats till någonting nytt och fräscht. 
En frisk fläkt som städar bort all smuts och damm som samlats under byggtiden men som även kräver en hel del erfarenhet. Vid varje byggarbetsplats eller renovering kan det behövas underhållsstädning eller avsluts städning och efter många år av byggstädning under bältet hjälper vi gärna till.

Utöver det erbjuder vi även hjälp med städning av både bygg- och manskapsbodar, ett perfekt komplement till en byggstädning för att hålla alla utrymmen rena och lättarbetade.

A man using a brush on a cement floor on a construction site.

En renare vardag!

Ett rent hem eller kontor ger en enklare och fräschare vardag för dig din familj eller dina kollegor. Vi skickar offert inom 24 timmar.

Städning av byggarbetsplats

När byggnationen är klar tar Besses också inflyttningsstädningen om ni önskar detta.
Kontakta oss för en offert.

Bodstädning
En bra byggarbetsplats kräver också en trivsam miljö under kaffepausen. Vi utgår från era behov och krav för att leverera en pålitlig och långvarig lösning.

Grovstädning
Inför en finstädning måste grovjobbet göras. Vid rivning eller större ombyggnation är också grovstädning att rekommendera innan hantverkare påbörjar sitt arbete. Vi sorterar stora och små överblivna föremål som ska bortforslas. Övergripande dammsugning och avtorkning ingår också.

Finstädning
Ett bygge i toppskick går inte ihop utan att avlägsna det sista byggdammet inför en besiktning. Vi jobbar med detaljer och noggrannhet för att lämna platsen så som vi själva skulle vilja komma till.

Fönsterputs
Fönsterputs ska utföras efter byggnationen och karmar ska rengöras. Här är inget för stort eller litet. Med vår kompetens är inga fönster för svåra.

Golvvård
Ett golv åker oftast på det största slitaget även under byggnation. Vi behandlar golv i trä, plast, betong, natursten och marmor. Vi utför även slipning av trä- och parkettgolv.

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom städ och flytt som gör det enkelt för dig som kund och du får en samlad faktura.

Erfaren personal

Vi möter upp, utför städningen och lämnar sedan nyckeln på anvisad plats.

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Helhetsleverantör av flytttjänster i Halmstad - Besses

Helhetsleverantör

Vi på Besses Städservice är en helhetsleverantör för lokalvård, som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag.
Att bli kund hos oss på ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Vi utför idag kontorsstädning på en mängd olika typer av kontor i Skåne. Allt från små kontor på dryga 100 kvadratmeter till större lokaler. Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på vilka krav du som kund har på oss. En del företag vill ha kontoret städat en gång varannan vecka, vanligtvis lite mindre kontor, en del andra önskar städning varje dag. Oavsett hur önskemålen ser ut så levererar vi ett arbete av högsta kvalitet. Alla kunder är viktiga för oss, stora som små, och vi arbetar ständigt med att bygga nya och stärka existerande kundrelationer.