Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Pianoflytt

Ska du flytta ett piano?

Vid pianoflytt är det avgörande att anlita ett pålitligt och erfaret företag som kan säkerställa att din värdefulla investering flyttas på ett tryggt och professionellt sätt. På Besses har vi lång erfarenhet av att flytta pianon och vi erbjuder en dedikerad och skräddarsydd pianoflytttjänst för att möta dina behov.
Ibland uppstår behovet att flytta tungt gods som pianon, flyglar, kassaskåp, maskiner och dylikt. Pianoflytt är en av delarna av flytten som tyvärr lämnar mest permanenta skador. Ett piano kan väga mellan 150-300 KG och är ofta väldigt otympligt. I många fall ska pianot / instrumentet flyttas ned/upp för trappor. 
Tunga lyft är svåra att klara på egen hand, eftersom det måste göras på ett säkert sätt för att inte riskera skador på antingen godset eller de som agerar som bärare. 

Flytta tungt piano?

Ska du flytta ditt piano, men drar dig för det tunga jobbet att bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Skräddarsydda flyttlösningar

Vi förstår att varje piano är unikt och kräver individuell hantering. Vi tar hänsyn till pianots storlek, vikt och placering för att utforma en skräddarsydd flyttplan. Vi använder lämpliga lyfttekniker, skyddande material och transportmetoder för att säkerställa att ditt piano når sin destination utan skador.

Förberedelse inför pianoflytt

Innan flytten rekommenderar vi att du förbereder ditt piano för transport. Vårt team kan ge dig detaljerade instruktioner och råd om hur du ska förbereda ditt piano på bästa sätt. Det kan innefatta att ta bort lösa delar, täcka tangentbordet och säkra pedalerna. Genom att följa våra rekommendationer kan vi säkerställa att din pianoflytt går smidigt och utan komplikationer.

Trygg och försäkrad flytt

Besses är fullt försäkrat för att skydda ditt piano under flytten. Vi erbjuder en omfattande försäkring som täcker eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under flytten. Du kan vara trygg med vetskapen om att ditt piano är i säkra händer och att vi tar fullt ansvar för dess skydd.

Fler tunga lyft som vi kan hjälpa er med

  • Pianoflytt
  • Kassaskåpsflytt
  • Flytt av kyl- och ventilationsutrustning
  • Maskinflyttar
  • Flytt av tunga eller otympliga möbler
  • Flytt av hemmagym

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:


Kontakta
oss för mer information eller om du har frågor och funderingar.

Låt oss sköta er pianoflytt!

Pianoflytt - Besses

Vi har allt som behövs för att flytta ditt piano, så du behöver inte oroa dig för logistiken i processen. Allt som återstår för dig är att välja en tid och dag som passar dig bäst och informera oss om vart pianot ska ta vägen. Vi ger dig också råd om det bästa sättet att packa pianot innan vi flyttar det, så att det inte skadas under transporten

Pianoflytt - Besses

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städning vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vi ordnar flytten från A till B. Med vår erfarna personal kan ni vara säkra på att flytten går smidigt!

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Frågor och svar om pianoflytt

Vi kan flytta olika typer av pianon, digitala pianon och elektroniska pianon. Oavsett storlek eller modell kan du lita på att vårt team har den kompetens och erfarenhet som krävs för att säkert flytta ditt piano.

Tiden det tar att flytta ett piano kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avståndet mellan platserna och pianots storlek. Vårt team kommer att ge dig en uppskattning av tidsåtgången baserat på din specifika situation.

För att boka en pianoflytt med Besses kan du kontakta oss via telefon eller här. Vårt vänliga och kunniga team kommer att guida dig genom bokningsprocessen och svara på eventuella frågor du kan ha.

Vi hjälper dig gärna flytta pianot men där tar vår expertis slut. Dessvärre kan vi inte hjälpa dig stämma det.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi finns här för att hjälpa till och se till att din pianoflytt blir en framgångsrik och problemfri upplevelse.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör

Vi är en växande flyttfirma som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större kontorsflytt. 

Besses strävar alltid efter att förbättra sitt arbete för att alltid ha nöjda kunder och vi erbjuder dessutom ett konkurrenskraftigt pris utan att det påverkar kvaliteten på flytten och servicen ni får.

Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både korta flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.