Desinfektionstjänster Halmstad

Kontorsstädning Halmstad

COVID 19 Städning, desinfektionstjänster Halmstad.

Vi Rengör Och Desinficerar Ytor Med Den Senaste CDC- Och Regeringens Riktlinje

Vi kommer att rengöra och applicera ett lämpligt EPA-registrerat desinfektionsmedel i enlighet med de applikationsanvisningar som tillhandahålls av tillverkningsetiketten.

Även om ingen för närvarande tillgänglig antimikrobiell har testats mot SARS-CoV-2, använder Besses  Städfirma den senaste informationen tillgänglig från EPA samt kemiska tillverkningar för att säkerställa att vi använder de bästa tillgängliga produkterna. Vi använder de mest kraftfulla professionella bakteriedrorna som finns tillgängliga och som finns på EPA:s rekommenderade lista över godkända rengöringsmedel.

Ring oss för att diskutera dina städbehov och få mer information.

Varför Besses Städfirma?

Erfaren personal

vi kommer alltid i tid

vi tar inga extra avgifter

Bästa utrustning

Hur Desinficerar Vi Ytor?

Den senaste “Coronavirus eller COVID-19” har fått ett okänt rykte på kort tid. Virusets natur är svår att behandla på grund av de latenta effekter som viruset uppvisar.

De flesta som smittas av covid-19 visar inte symptom på upp till två veckor, vilket gör det extremt svårt att spåra och ännu svårare att begränsa. Överljudsrengöringstjänster följer alla OSHA-, CDC- och IICRC-procedurer, protokoll och riktlinjer. Till exempel, det senaste utbrottet av coronavirus är fortfarande nytt, så vi konsulterar kontinuerligt med uppdatering av minutlösningar och information från CDC, i denna situation.

→ Överljudsrengöringstjänster följer alla riktlinjer med hjälp av breda spektrumdesinfektionsmedel för att döda virus och bakterier.

→ Alla ytor torkas av och dekontamineras tillämpas med dimma samt kemisk avtorkning.

→ Helkropps PPE (Personlig skyddsutrustning) baserat på CDC riktlinjer bärs av alla tekniker. 

Vad är Rengöringsprocessen & Desinfektionsområdena?

 

Besses städtjänster följer alla CDC-protokoll när det gäller rengöringsområden som kan vara förorenade. Vi kommer att rengöra och desinficera alla företag eller hem, stora eller små! Vi desinficerar hela området med antimikrobiella dimmaskiner med EPA-registrerade desinfektionsmedel.

 

Vi gör sedan en noggrann rengöring av ytor med hög beröring (t.ex. bord, hårt stödda stolar, dörrhandtag, ljusbrytare, fjärrkontroller, handtag, skrivbord, toaletter & handfat genom sprutning och torkning med kraftfulla EPA-godkända breda spektrumdesinfektionsmedel. På så lite som en timme efter att våra tekniker är klara med rengöringen kan utrymmet vara upptaget. Sjukdomar och utbrott är mycket allvarliga. Om du tror att du är i ett förorenat område, ring omedelbart för hjälp.

 

Ta inte risker med din hälsa!

Ring Besses Städ IDAG!!!

Erfaren personal

Professionell och erfaren personal redo att hjälpa dig när som helst, var du än är i Hamstad.

vi tar inga extra avgifter

vi inkluderar leveranser i pris

vi kommer alltid i tid

Ställ in ditt schema och få regelbunden och snabbare städning varje dag.