Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Desinfektionstjänster

Desinfektionstjänster

Eliminera virus genom vår desinfektionstjänst. Du skapar en tryggare plats på kontoret , trapphusen, gemensamma tvättstugan eller i hemmet.

Besses Städservice erbjuder professionell virussanering och desinficering av olika typer av virus och bakterier som bl.a. att sanera efter covid-19 / coronavirus (SARS-CoV-2) m.fl.
Vid saneringen använder vi oss av medel som innehåller ämnen som är godkända och bekräftade av bl.a. WHO (World Health Organization) för desinfektion av viruset.

Health protection accessories during period COVID-19

En renare vardag!

Ett rent hem eller kontor ger en enklare och fräschare vardag för dig din familj eller dina kollegor. Vi skickar offert inom 24 timmar.

Desinficera och minska smittspridningen

Med vår erfarenhet med sanering och desinfektion kan vi förebygga och motverka hälsorisker, såsom Coronavirus Covid-19, vinterkräksjuka och etc. 
Eliminera virus genom vår desinfektionstjänst. Du skapar en tryggare plats på kontoret , trapphusen, gemensamma tvättstugan eller i hemmet. Det finns platser som är extra utsatta för virus som man bör desinfektera regelbundet.
Ta det säkra före det osäkra och desinfektera dessa med erfarna proffs.

Man kan inte underskatta hur viktig miljön är för att minska smittspridning i dagsläget, framförallt om många vistas i samma utrymme.

Sanering är en simpel men effektiv åtgärd! Vi rekommenderar att göra det regelbundet, och kan utföra det i byggnader, rum och andra utrymmen. Corona sprids främst via kontakt med ytor där viruset finns, som i sin tur leder till att viruspartiklar kommer in i mun, näsa eller ögon. Hygien, städning och social distansering är några av de främsta sätten vi alla kan minska smittspridningen.

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:

Fördelar med vår desinfektering

sanitizer disinfecting gel. protective measures against virus, bacteria

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom städ och flytt som gör det enkelt för dig som kund och du får en samlad faktura.

Erfaren personal

Vi möter upp, utför städningen och lämnar sedan nyckeln på anvisad plats.

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Helhetsleverantör av flytttjänster i Halmstad - Besses

Helhetsleverantör

Vi på Besses Städservice är en helhetsleverantör för lokalvård, som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag.
Att bli kund hos oss på ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Vi utför idag kontorsstädning på en mängd olika typer av kontor i Skåne. Allt från små kontor på dryga 100 kvadratmeter till större lokaler. Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på vilka krav du som kund har på oss. En del företag vill ha kontoret städat en gång varannan vecka, vanligtvis lite mindre kontor, en del andra önskar städning varje dag. Oavsett hur önskemålen ser ut så levererar vi ett arbete av högsta kvalitet. Alla kunder är viktiga för oss, stora som små, och vi arbetar ständigt med att bygga nya och stärka existerande kundrelationer.