Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Långdistansflytt

Flytta till annan stad?

Planerar du att flytta långväga? Kanske till en annan ort eller till och med till ett annat land. Oavsett vilket så kan man vilja ta med sig sitt bohag. Något som kan vara svårt att genomföra på egen hand. Många väljer därför att ta hjälp av en flyttfirma. Du kan läsa vad som påverka priset längre ner på sidan!

Städfirma Halmstad - Besses

Dags att flytta?

Ska du flytta, men drar dig för det tunga jobbet att packa, bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Faktorer som kan påverka priset

Det finns många faktorer som påverkar priset i samband med en flytt. Inte minst när man ska flytta långväga. Det är därför svårt att ge ett generellt svar på vad det kostar att överlåta arbetet till en flyttfirma. Nedan tänkte vi därför reda ut för vilka faktorer som påverkar priset för en långdistansflytt:

1. HUR MYCKET SOM SKA FLYTTAS

Först och främst så påverkas priset av hur mycket som ska flyttas. Är det stora och tunga möbler som ska med eller är det enbart mindre flyttkartonger? Detta är något som kan komma att påverka priset.

2. ARBETETS OMFATTNING

Utöver detta så påverkar även arbetets omfattning det slutgiltiga priset. Med andra ord i vilken utsträckning du önskar hjälp. En del väljer att förbereda det mesta, d.v.s. packa ner porslin och annat i flyttkartonger, medan andra väljer att överlåta både packning och flytt till de som ska utföra arbetet.

3. VART DU SKA FLYTTA

Den tredje och sista punkten som påverkar priset är distansen. Med andra ord hur långt du ska flytta. Beroende på vart du ska flytta kan olika transportlösningar vara bäst lämpade. Ska du flytta till en annan ort är troligtvis lastbil det bästa sättet att transportera ditt bohag. Om du däremot ska flytta till ett annat land kan det i vissa fall vara bättre att transportera godset via sjöfart. Något som givetvis påverkar priset.

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:

Kontakta oss för mer information eller om du har frågor och funderingar.

Fördelar med vår långdistansflytt

Removal Company Workers Unloading Furniture And Boxes From Truck Into New Home On Moving Day
Removal Company Workers Unloading Furniture And Boxes From Truck Into New Home On Moving Day

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städning vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vi ordnar flytten från A till B. Med vår erfarna personal kan ni vara säkra på att flytten går smidigt!

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör

Vi är en växande flyttfirma som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större kontorsflytt. 

Besses strävar alltid efter att förbättra sitt arbete för att alltid ha nöjda kunder och vi erbjuder dessutom ett konkurrenskraftigt pris utan att det påverkar kvaliteten på flytten och servicen ni får.

Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både korta flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.