Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Privat/Bohagsflytt

Prisvärd och trygg flytthjälp

Står du inför en flytt och har ont om tid, eller vill vara säker på att dina saker hamnar tryggt i lådorna? Det finns många fördelar med att anlita oss på Besses när du står inför en flytt. Vi sköter allt det praktiska åt dig på ett effektivt sätt – allt ifrån att ordna med flyttkartonger, packmaterial till att transportera till den nya adressen.
Vi på Besses vet hur en snabb och smidig flytt ska gå till, vi har rätt verktyg och kunskap för en säker flytt. Med en bohagsflytt där vi som flyttfirma flyttar åt er tar vi hand om allt från början till slut.

Cheerful family having fun while moving into their new home.

Dags att flytta?

Ska du flytta, men drar dig för det tunga jobbet att packa, bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Packningstips inför flytt

Att packa flyttlådor:

 • Lägg tyngre saker i botten av flyttlådan.
 • Packa porslin i silkespapper eller tidningar.
 • Låt tallrikar stå på högkant.
 • Fyll lådor med böcker och porslin så att de fyller cirka häften av flyttlåda.
 • Fyll upp resten av flyttlådan med lätta saker t.ex. kuddar, filtar och kläder.
 • Packa alltid flyttlådan full, på det sättet blir de mer stabila och lätta att stapla på varandra utan att lådorna ”säckar ihop”.
 • Ställ alltid den tyngsta flyttlåda längst ner och den lättare lådan högs upp, då minimeras risken att flyttlådorna viker sig.
 • Markera flyttlådan tydligt gärna genom att skriva på maskeringstejp påklistrad på sidan och locket.

Förbereda möbler inför transport:

 • Kolla noga igenom att skåp och dylikt är tomma inför transport.
 • Tejpa fast utdragslådor och skåpluckor med maskeringstejp så att de inte slår upp vid transport.(Maskeringstejp lämnar inga spar på möbler)
 • Ta ut hyllplan.
 • Soffkuddar och dylikt kan packas i svarta soppåsar, så är dom skyddade under hela transporten.
 • Blommor i krukor ska ställas i flyttlådor.
 • Även tavlor kan ställas i flyttlådor förutsatt att de får plats. (Lådor kan vara öppna)
 • Packa aldrig flyttlådan tyngre än vad du själv kan lyfta!

Elektronik:

 • Dra ut alla kablar och kontakter som sticker ut.
 • Packa alla apparater i lådor om detta går.
 •  

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:


Kontakta oss 
för mer information eller om du har frågor och funderingar.

Varför välja Besses för din privatflytt eller bohagsflytt?

Erfarenhet och kompetens:
Vi har årtionden av erfarenhet inom flyttbranschen och vår kompetenta personal är välutbildad för att hantera alla typer av flyttar. Vi förstår de unika utmaningarna som kan uppstå under en privatflytt och är rustade med de rätta verktygen och teknikerna för att hantera dem.

Skräddarsydda lösningar:
Varje flytt är unik och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov och önskemål. Vi arbetar nära med dig för att skapa en flyttplan som tar hänsyn till alla detaljer och säkerställer att din flytt genomförs smidigt.

Professionellt packning och hantering:
Vårt team av erfarna flyttexperter tar hand om packningen och hanteringen av ditt bohag med största omsorg. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och säkerställer att dina ägodelar transporteras säkert och utan skador.

Säkerhet och trygghet:
Vi prioriterar säkerheten för dina ägodelar. Besses är fullt försäkrat och vi följer noggranna säkerhetsprotokoll för att minimera risken för skador under flytten. Du kan lita på att dina ägodelar är i säkra händer.

Välj Besses för din privatflytt i Halmstad

Fördelar med att använda en flyttfirma som Besses

Prisvärd flytthjälp Halmstad

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städning vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vi ordnar flytten från A till B. Med vår erfarna personal kan ni vara säkra på att flytten går smidigt!

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör

Vi är en växande flyttfirma som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större kontorsflytt. 

Besses strävar alltid efter att förbättra sitt arbete för att alltid ha nöjda kunder och vi erbjuder dessutom ett konkurrenskraftigt pris utan att det påverkar kvaliteten på flytten och servicen ni får.

Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både korta flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.

Frågor och svar om privatflytt och bohagsflytt

Tiden för en privatflytt varierar beroende på faktorer som bohagets storlek, avståndet till den nya platsen och eventuella särskilda önskemål. Vi arbetar effektivt för att slutföra flytten så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.

Absolut! Mot en rimlig kostnad erbjuder vi professionell packningstjänst där våra experter tar hand om packningen av ditt bohag. Vi använder rätt förpackningsmaterial och tekniker för att säkerställa att dina ägodelar är väl skyddade under flytten.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att din flytt genomförs smidigt och utan skador. Om det mot förmodan skulle uppstå skador under flytten, är vi fullt försäkrade och kommer att hantera eventuella skadeärenden på ett professionellt sätt.

Vi erbjuder våra tjänster för privatflytt och bohagsflytt i hela landet. Oavsett var du befinner dig, kan du lita på oss för att genomföra din flytt till önskad destination. 

Ja, vi kan även hjälpa till med flyttstädning efter din privatflytt. Vårt team av städexperter ser till att lämna ditt gamla hem skinande rent och redo för de nya ägarna.

Du kan kontakta oss via telefon eller e-post för att få en kostnadsfri och icke-bindande kostnadsuppskattning för din privatflytt eller bohagsflytt.
Vi kommer att be om information om ditt bohags storlek, avståndet till den nya platsen och eventuella särskilda önskemål för att ge dig en noggrann uppskattning.

Det rekommenderas att du bokar din privatflytt eller bohagsflytt så långt i förväg som möjligt för att säkerställa tillgänglighet.
Populära perioder och helger kan vara mer eftertraktade, så det är bra att boka i förväg för att undvika eventuell brist på tillgänglighet.
Kontakta oss här för att ta reda på hur lång tid flytten beräknas ta.