Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Montering av möbler

Montering av möbler från Ikea, Jysk m.fl

Besses erbjuder professionell möbelmontering för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt. Oavsett om du har köpt möbler från IKEA, Jysk eller någon annan butik, står våra erfarna montörer redo att ta hand om hela monteringsprocessen åt dig. Vi hanterar allt från enkla hyllor till mer avancerade möbelset, så att du slipper oroa dig för tidskrävande instruktioner eller komplicerade delar. Vår tjänst är utformad för att spara dig både tid och energi, samtidigt som vi säkerställer att varje möbel monteras korrekt och hållbart.

Genom vår långa erfarenhet kan vi erbjuda snabb och noggrann montering som gör att dina möbler är redo att användas på nolltid. Vi tar hand om alla detaljer, från att läsa instruktionerna till att se till att alla skruvar sitter på rätt plats. Oavsett om du behöver hjälp med ett enstaka föremål eller en hel uppsättning möbler, gör vi jobbet enkelt och problemfritt.

Behöver du hjälp med möblerna?

Har du köpt nya möbler från Ikea, Jysk m.fl, men har varken tiden eller kunskapen för att montera dem? Vi löser det åt er!

Smidig och professionell möbelmontering

När du anlitar Besses för möbelmontering, får du en problemfri lösning som sparar både tid och energi. Våra erfarna montörer hanterar allt från enklare möbler till komplexa möbelset, oavsett om de kommer från IKEA, Jysk eller andra möbelleverantörer. Vi ser till att allt monteras noggrant och korrekt, så att du kan njuta av dina nya möbler utan stress.

Anpassad service utifrån era behov

Oavsett om du behöver hjälp med en enstaka möbel eller vill ha ett helt rum möblerat, anpassar vi vår tjänst efter dina specifika behov. Vi erbjuder flexibel bokning och ser till att vi kan möta dina önskemål på tid som passar dig. Vår målsättning är att alltid leverera en smidig och tillförlitlig tjänst som gör det lätt för dig att få din inredning på plats snabbt.

Säker och hållbar lösning

Hos Besses är kvalitet och hållbarhet alltid i fokus. Våra montörer ser till att varje möbel monteras på ett säkert och stabilt sätt, så att den håller över tid. Vi är noggranna med detaljerna och säkerställer att möblerna både är funktionella och säkra för daglig användning. Med oss får du en tjänst du kan lita på, från start till mål.

Vilka möbler vi kan hjälpa er med

  • Soffa
  • Garderober
  • Sängar
  • Soffbord & TV-bänk
  • Skrivbord och stolar
  • Övriga möbler

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:


Kontakta
oss för mer information eller om du har frågor och funderingar.

Låt oss montera era möbler!

 

Med Besses möbelmonteringstjänst slipper du krånglet och får en smidig lösning på dina behov. Våra skickliga montörer tar hand om både enklare och mer avancerade möbler, oavsett om de kommer från IKEA, Jysk eller någon annan leverantör. Vi ser till att allt monteras med precision, så att du kan njuta av dina nya möbler utan bekymmer.

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städning vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vi ordnar flytten från A till B. Med vår erfarna personal kan ni vara säkra på att flytten går smidigt!

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Frågor och svar om möbelmontering

Vi monterar alla typer av möbler, oavsett om de kommer från IKEA, Jysk eller andra möbelbutiker. Vi hanterar allt från enkla hyllor till mer avancerade möbelset som sängar, garderober och soffor.

Nej du behöver inte ha några verktyg hemma. Vi kommer ut på plats med alla verktyg som kan tänkas behövas!

Tiden varierar beroende på möbelns komplexitet. Enkla möbler tar oftast mindre än en timme, medan större och mer avancerade möbler kan ta flera timmar. Vi ger en uppskattning när du bokar.

Ja, våra montörer är vana vid att arbeta i olika utrymmen, inklusive trånga eller svåråtkomliga rum. Vi ser till att möblerna monteras där du vill ha dem.

Du kan enkelt boka vår möbelmonteringstjänst genom att kontakta oss via vår hemsida eller telefon. Vi erbjuder flexibla bokningstider för att passa ditt schema.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör

Vi är en växande flyttfirma som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större kontorsflytt. 

Besses strävar alltid efter att förbättra sitt arbete för att alltid ha nöjda kunder och vi erbjuder dessutom ett konkurrenskraftigt pris utan att det påverkar kvaliteten på flytten och servicen ni får.

Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både korta flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.