Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Företag/Kontorsflytt Halmstad

Prisvärd och smidig kontorsflytt i Halmstad

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål när det gäller kontorsflytt i Halmstad.
Våra tjänster inkluderar:

Planering och koordinering:
Vi tar hand om all planering och koordinering för att säkerställa en sömlös flyttprocess. Från att schemalägga flyttdatum till att ordna transport och hantera tillstånd, vi tar hand om allt.

Packning och märkning:
Vårt erfarna team hanterar packning och märkning av alla dina kontorsmöbler, utrustning och dokument på ett noggrant och organiserat sätt. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial för att säkerställa att dina tillhörigheter är skyddade under hela flytten.

Transport och logistik:
Vi har moderna fordon och utrustning för att säkerställa en säker och effektiv transport av dina tillhörigheter till den nya platsen. Vårt team hanterar även lastning och lossning av allt material med omsorg och precision.

Montering och installation:
När vi har nått den nya kontoret tar vi hand (mot en avgift) om montering och installation av alla kontorsmöbler och utrustning enligt dina önskemål. Vi ser till att allt är på plats och redo att användas när du flyttar in.

billig flyttfirma Halmstad

Dags att flytta?

Ska du flytta, men drar dig för det tunga jobbet att packa, bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Packningstips inför flytt

Att packa flyttlådor:

 • Lägg tyngre saker i botten av flyttlådan.
 • Packa porslin i silkespapper eller tidningar.
 • Låt tallrikar stå på högkant.
 • Fyll lådor med böcker och porslin så att de fyller cirka häften av flyttlåda.
 • Fyll upp resten av flyttlådan med lätta saker t.ex. kuddar, filtar och kläder.
 • Packa alltid flyttlådan full, på det sättet blir de mer stabila och lätta att stapla på varandra utan att lådorna ”säckar ihop”.
 • Ställ alltid den tyngsta flyttlåda längst ner och den lättare lådan högs upp, då minimeras risken att flyttlådorna viker sig.
 • Markera flyttlådan tydligt gärna genom att skriva på maskeringstejp påklistrad på sidan och locket.

Förbereda möbler inför transport:

 • Kolla noga igenom att skåp och dylikt är tomma inför transport.
 • Tejpa fast utdragslådor och skåpluckor med maskeringstejp så att de inte slår upp vid transport.(Maskeringstejp lämnar inga spar på möbler)
 • Ta ut hyllplan.
 • Soffkuddar och dylikt kan packas i svarta soppåsar, så är dom skyddade under hela transporten.
 • Blommor i krukor ska ställas i flyttlådor.
 • Även tavlor kan ställas i flyttlådor förutsatt att de får plats. (Lådor kan vara öppna)
 • Packa aldrig flyttlådan tyngre än vad du själv kan lyfta!

Elektronik:

 • Dra ut alla kablar och kontakter som sticker ut.
 • Packa alla apparater i lådor om detta går.
 •  

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:

Kontakta oss för mer information eller om du har frågor och funderingar.

Vi sköter er företagsflytt professionellt

Prisvärd flytthjälp Halmstad

Besses flytt hjälper er med er flytt så att ni kan lägga ert fokus och er tid på verksamheten istället. 
Vi förstår vikten av att inte låta verksamheten stå stilla eller påverkas allt för mycket av flytten.
Vad som gör oss unika i jämförelse med andra flyttfirmor är vår flexibilitet, punktlighet, försiktighet och erfarenhet. Vi anpassar oss efter våra kunders önskan och behov för att göra de så nöjda som möjligt. För oss på Besses flytt är nöjda kunder vårt största mål och därför gör vi alltid vårt yttersta för att uppnå det. Att hjälpa våra kunder är vår viktigaste uppgift. 

Prisvärd flytthjälp Halmstad

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom flytt och städning vilket gör att ni som kund inte behöver anlita flera företag.

Erfaren personal

Vi ordnar flytten från A till B. Med vår erfarna personal kan ni vara säkra på att flytten går smidigt!

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Flyttgubbe Halmstad

Helhetsleverantör

Vi är en växande flyttfirma som alltid har kunden prioriterad högst. Vi vill att ni ska känna er trygga med oss oavsett om det gäller en mindre privatflytt eller en större kontorsflytt. 

Besses strävar alltid efter att förbättra sitt arbete för att alltid ha nöjda kunder och vi erbjuder dessutom ett konkurrenskraftigt pris utan att det påverkar kvaliteten på flytten och servicen ni får.

Vi hjälper företag såväl som privatpersoner med både korta flyttar inom samma kvarter eller kanske på andra sidan vårt avlånga land.

Givetvis har vi försäkringar och alla tillstånd som krävs för en seriös flyttfirma.

Varför välja Besses för din kontorsflytt i Halmstad?

När det kommer till att flytta ditt företag eller kontor är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren partner som kan hjälpa dig genom hela processen. Besses är det företag du kan lita på för en smidig och effektiv kontorsflytt i Halmstad.
Vi har lång av erfarenhet och expertis inom branschen, och vårt dedikerade team av flyttexperter strävar alltid efter att leverera exceptionella resultat.

Smidig kontorsflytt Halmstad

Dags att byta kontor i Halmstad?

Ska ni byta kontor, men drar er för det tunga jobbet att packa, bära och transportera?
Vi tar hand om hela kedjan, från planering till montering, allt medan du kan ägna dig åt annat.

Frågor och svar om kontorsflytt i Halmstad

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för kontorsflytt i Halmstad, inklusive planering och koordinering, packning och märkning, transport och logistik, samt montering och installation av kontorsmöbler och utrustning.

Absolut! Vårt erfarna team har kunskap och expertis för att hantera flytt av känslig elektronik och IT-utrustning på ett säkert sätt. Vi använder specialförpackningar och vidtar extra försiktighetsåtgärder för att skydda dessa material under flytten.

Tiden för en kontorsflytt kan variera beroende på faktorer som storlek på kontoret, mängden material som ska flyttas och avståndet till den nya platsen. Vi skapar en skräddarsydd tidsplan baserad på dina specifika behov för att säkerställa en effektiv och smidig flytt.

Ja, mot en rimlig avgift tar vi hand om montering och installation av kontorsmöbler och utrustning enligt dina önskemål. Vårt team ser till att allt är på plats och redo att användas när du flyttar in i det nya kontoret.

Vi vidtar omfattande åtgärder för att skydda dina tillhörigheter under hela flyttprocessen. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial, säkrar lasten ordentligt under transport och hanterar allt material med omsorg och precision för att minimera risken för skador.

Absolut! Vi har erfarenhet av att planera och koordinera kontorsflyttar. Vi tar hand om all planering och schemaläggning för att säkerställa en sömlös flyttprocess och ser till att allt går enligt plan.

Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller genom att fylla i vårt kontaktformulär på vår webbplats. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa till med din kontorsflytt i Halmstad.