Områden vi betjänar: Halmstad Falkenberg Laholm  Båstad Ängelholm  Helsingborg Getinge Tylösand Mellbystrand Torekov

Storstädning Halmstad

Pålitlig storstädning i Halland

Har ni renoverat på kontoret eller är det helt enkelt dags för vår- eller höststädning hemma?
Med jämna intervaller behövs en riktig storstädning, med eventuell sanering och desinfektion, då den både förlänger livslängden på ytorna och lägger grunden för era medarbetares välbefinnande. 
bland räcker inte den dagliga städningen till.
Med jämna intervaller behövs en riktig storstädning. Med det menar vi en djupare och mer utökad städning där man exempelvis rengör väggar, armaturer, takbjälkar och ventiler som kanske inte behöver rengöras dagligen men ändå regelbundet

Storstädning i Halmstad - Besses

Kvalificerade städexperter

Vi har ett team av noggrant utvalda och välutbildade städexperter som är skickliga inom storstädning. De är dedikerade till att leverera enastående resultat och göra ditt hem skinande rent.

Anpassade städtjänster

Vi förstår att varje hem är unikt, och därför skapar vi anpassade städtjänster som passar dina specifika behov. Oavsett om det är en djupgående vårstädning, efterrenovering eller inför en speciell händelse, kan du lita på att vi tar hand om det åt dig.

Effektiva städmiljövänliga produkter

Vår prioritet är att ge dig en ren och hälsosam miljö samtidigt som vi värnar om miljön. Vi använder effektiva städmiljövänliga produkter som är skonsamma mot både din hälsa och naturen.

Pålitlighet och sekretess

Hos Besses värdesätter vi din trygghet och integritet. Vi är ett pålitligt företag som arbetar med högsta grad av professionalism.
Du kan vara säker på att din bostad och personliga information behandlas med absolut sekretess.

En renare vardag i din bostad i Halmstad!

Ett rent hem eller kontor ger en enklare och fräschare vardag för dig din familj eller dina kollegor. Vi skickar offert inom 24 timmar.

Storstädning kompletterar ordinarie lokalvård

En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över. Delar av lokalen glöms lätt bort och ingår kanske inte i den ordinarie lokalvården. Ibland blir till och med vi förvånade över hur effektivt damm och smuts lyckas leta sig in i alla skrymslen och vrån. En ordentlig storstädning som vi genomför kan ge lokalen nytt liv och få den att kännas som ny. Vilket kan vara extra skönt inför en ny säsong!

Vad ingår i vår storstädning i Halmstad?

 • Dammsugning av golv, mattor och klädda/stoppade möbler
 • Skakning av små mattor (om möjligheten finns)
 • Moppning av era golv
 • Torkning av alla golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor,
 • Fria ytor och ytor högt upp, exempelvis ovanpå skåp och garderober
 • Putsning av speglar
 • Tömning av papperskorgar
 • Damning av möbler och lampor
 • Dammtorkning av prydnadssaker, hyllor och tavlor
 • Rengöring av badkar/dusch och toalett
 • Torkning av badrumsskåp
 • Rengöring av kranar och handfat
 • Torkning av väggar
 • Rengöring av utsidan av vitvaror
 • Torkning av vitvaror och fläkt
 • Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns
 • Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt
 • Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel

Givetvis kan vi lägga till tjänster utifrån era önskemål, såsom:

Offert samma dag

Efter mottaget formulär svarar vi på din förfrågan inom en arbetsdag.

Helhetslösning

Vi har helhetslösningar inom städ och flytt som gör det enkelt för dig som kund och du får en samlad faktura.

Erfaren personal

Vi möter upp, utför städningen och lämnar sedan nyckeln på anvisad plats.

Tydliga kostnader

Vi kan alltid räkna fast pris på din städning så att du har total kontroll över hur mycket du betalar och slipper överraskningar.

Vanliga frågor och svar om storstädning

Tiden för en storstädning beror på storleken på ditt hem och omfattningen av städningen. Normalt sett kan en grundlig storstädning ta mellan 4 till 8 timmar, men vi kan ge en mer exakt uppskattning baserat på dina specifika behov.

Det är upp till dig att bestämma om du vill vara hemma under storstädningen. Våra städexperter är professionella och pålitliga, så du kan känna dig trygg med att lämna ditt hem i deras händer om du inte har möjlighet att vara närvarande.

Vi erbjuder storstädningstjänster för hem och kontor i Halmstad med omnejd. Kontakta oss för att bekräfta om vi täcker ditt specifika område.

Ja, vi försöker anpassa oss efter dina preferenser när det gäller städdagar och tider. Vi kan diskutera och komma överens om ett passande schema för din storstädning.

För att boka en storstädning med oss kan du begära en kostnadsfri offertförfrågan.
Vi kommer att guida dig genom bokningsprocessen och svara på eventuella frågor du kan ha. Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra ditt hem skinande rent!

Det rekommenderas att det är undanplockat i hemmet innan städpersonalen kommer så att de kan fokusera på att göra rent under städningen

Helhetsleverantör av flytttjänster i Halmstad - Besses

Helhetsleverantör för städ och flyttjänster i Halmstad

Vi på Besses Städservice är en helhetsleverantör för lokalvård, som erbjuder våra kunder en enklare och smidigare vardag.
Att bli kund hos oss på ska inte bara vara enkelt, utan även förmånligt. Vi utför idag kontorsstädning på en mängd olika typer av kontor i Skåne. Allt från små kontor på dryga 100 kvadratmeter till större lokaler. Kontorsstädning kan skilja sig mycket beroende på vilka krav du som kund har på oss. En del företag vill ha kontoret städat en gång varannan vecka, vanligtvis lite mindre kontor, en del andra önskar städning varje dag. Oavsett hur önskemålen ser ut så levererar vi ett arbete av högsta kvalitet. Alla kunder är viktiga för oss, stora som små, och vi arbetar ständigt med att bygga nya och stärka existerande kundrelationer.